Árak

Minden egyes mandala kézzel készült és egyedi és megismételhetetlen darab, melyet sok szeretettel készítettem.

Mennyibe kerül egy mandala?

A mandalák most kedvezményes bevezető áron érhetőek el! A mandalák költségét alapvetően kép mérete és az általad kiválasztható előkészítés határozza meg.

Vannak különleges darabok, amelyek nagy gondossággal, személyre szabottan és egyedi igények alapján vagy különleges technikával készültek ezért egyedi árral rendelkeznek.

Minden festmény minőségi festékkel ecsettel selyemre vagy selyem alapú anyagra készült és azonnal kihelyezhető. 

Méret: 30X30 centiméter

Anyag: selyem bongé, selyemfestékkel

Előkészítés: Papírra készítve

4.500 Ft + postaköltség

 

Méret: 22X22 centiméter

Anyag: selyem bongé, selyemfestékkel

Előkészítés: Papírra készítve

2.000 Ft + postaköltség

 

Méret: 35X35 centiméter

Anyag: selyem bongé, selyemfestékkel

Előkészítés: Papírra készítve

5.000 Ft + postaköltség

 

Méret: 45X45 centiméter és Méret: 48×48 centiméter

Egyedi technikával személyes igények szerint.

5.800-6.000 Ft

Választható előkészítés:

A festményt a következő előkészítésekkel kérheted. Mindegyik formában azonnal ki tudod helyezni az általad kiszemelt falra és felületre.

Papíron – ingyenes!

Ez egy vastagabb kartonpapírhoz hasonló anyag, amely speciálisan a festmények hátterének feszítésére alkalmas. Segítségével a rajta lévő anyag szépen feszül és a festéket sem sérti meg. Mindemellett a szállíthatóság is biztonságos.

Habkartonra kasírozva – 1000 Ft

A festményt gyűrődés nélkül, teljes felületén speciális ragasztással helyezem egy vastag habkarton anyagra. Előnye, hogy garantáltan nedvesség mentes lesz a háttér (ezáltal a selyemfesték és selyem alap is biztonságnban van) és könnyedén lehet ragasztani illetve akasztani is a falra a képet. Mindemellett nagyon könnyű is a kép. A legnépszerűbb előkészítési eljárás, mert csekély költséggel jár cserébe biztosan tartja képet és a szállítás áthelyezés is garantáltan biztonságos.

Keretezés –  kerettől függően

A keretezés az egyik legelegánsabb eljárás. Egy szép keret a rajta látható festmény tartamához hozzáad mint egy felvezető mondat, vagy segít a festményt a környezetéhez kapcsolni mint egy átvezető zene. Az üvegréteg további védelmet nyújt a festmény anyagának éveken keresztül.

Szállítási költség

Személyes átvétel esetén természetesen nincs ilyen díj. Egyéb esetben ez mindössze

500-1000 Ft a kép méretétől és előkészítésétől függően. A festményeket úgy csomagolom, hogy a szállítás alatt garantáltan biztonságban érjenek hozzád.

Egyedi megrendelés

Az alkotás öröméért és mások boldogságáért készítem a mandaláimat és a selyemfestményeimet. A honlapon található festmények megvásárolhatóak és mindig készülnek újabbak, melyek egyedi darabok. Ha szeretnél magadnak vagy ajándékba készíttetni velem olyan mandalát amelyet együtt találunk ki mind a színeit és formáját tekintve akkor bátran keress fel!