Mandala

A mandala ereje

Gyógyít, nyugtat, segít ellazulni, inspirál és energiával tölt fel – attól függően, mire van szükséged.

Minden egyes mandala különféle színeket, de inkább fényeket sugároz, ami bizonyítottan hatással van az élő szervezetben zajló biokémiai és biofizikai folyamatokra, hiszen a fény nem más, mint egy előre meghatározott tulajdonságokkal rendelkező elektromágneses hullám, amire a biológiai szervezet nagyon érzékeny.

Mindenki ösztönösen olyan mandalát választ magának, amelyiknek hasznát veszi. A mandalát nézve aktivizálódik a színekhez és formákhoz passzoló energiacsakránk és feltöltődik életenergiával.

A mandala sajátos rendje, és a kör szimbolikája, mélyen hat tudatra és szellemre egyaránt. A mandala egy időtlen csoda, ami egy kicsit minden embert megállít, gondolkodásra késztet. És éppen ez a lényeg, hogy egy kicsit megállítson minket, kizökkentsen a mindennapokból, gondolkodásra késztessen.

Amennyiben nincs időd mandalát készíteni, akkor lepd meg magad, válassz olyat, ami első pillantásra megérint, tedd ki otthonodban olyan helyre,ahol gyakran elmélyülhetsz benne, engedd, hogy elragadjon és hasson rád.

Kattints ide és nézz körbe most nálam!